top of page
Masajo pure for animals logo

Mitä voit oppia koiralta?

Päivitetty: 4. kesäk. 2021


1. USKOLLISUUS


Sydäntä lämmittää koiratarinat jotka todistavat, että koirat ovat erittäin uskollisia kumppaneita. Niitä löytyy kaikkialta verkosta. Koirat ovat ihmisen paras ystävä. Heidän ystävyytensä on vailla vertaansa. Jos menetät kaiken elämässäsi, sinulle jää parhaimmat ystävät ja koirasi. Koira ei välitä siitä miten menestynyt olet elämässä. Mitä voimme oppia tästä? Uskollisuus on välttämätöntä vahvan ystävyyden rakentamiseksi. Se on tärkeä piirre jota voi kehittää, mutta myös erittäin tärkeä ominaisuus kun valitset ystävää rinnallesi. Haluat saada ystäviä, joihin voit luottaa ja jotka voivat luottaa sinuun pitkällä aikavälillä.koiralla on Green Canine jano


2. OLE OMA ITSESI


Koirasi on aina oma itsensä. Hassu yhtenä päivänä, onnellinen tai surullinen toisena. Hän ei välitä siitä5 mitä sinä tai muut ihmiset tai lemmikit hänen ympärillään ajattelevat. Se tekee hänestä niin suloisen. Mikset olisi yhtä suloinen kuin koirasi? Ihmiset rakastavat aitoutta. Teeskentely ei ikinä tee sinusta onnellista. Ota koirasta mallia ja rakasta itseäsi sellaisena kun olet.


3. LEIKI!


Kuka sanoi, että sinun pitää lopettaa leikkiminen tietyssä iässä? Elämä on lyhyt. Pidä hauskaa! Koirasi ei välitä, onko se 1- vai 12-vuotias. Niin kauan kuin hän osaa leikkiä, hän on onnellinen. Leikkiin kuuluu täysillä heittäytyminen sekä liikunta. Aivan kuten koirasi, sinun on liikutettava kehoasi. Leikkimiseen voi kuulua tanssia, urheilua, taidetta, musiikkia tai vitsien kertomista. Koirasi ei välitä siitä mitä muut ovat hänestä mieltä. Koira on aina täysillä mukana. Tämä on tärkeä asia minkä voit oppia koiralta.


4. ANNA ANTEEKSI


Jos kieltäydyit antamasta koirallesi herkkua, suuttuuko hän sinulle seuraavana päivänä? Ei. Se on käsittämätöntä. Koirasi on jo palannut onnelliseksi itsekseen vain hetki sen jälkeen, kun teit hänet hieman onnettomaksi olemalla antamatta herkkua. Entä sinä? Onko sinulla kaunaa kauan sen jälkeen, kun joku satutti sinua? Sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Pidä kaunasta kiinni tai anna anteeksi. Kaunan kantaminen on kuin myrkyn nielemistä odottaen että satutat kaunan kohdetta. Tosiasiassa sinä myrkytät itseäsi. Ikävien tunteiden sisällä pitäminen voi painaa sinua emotionaalisesti alas ja olla huono terveydellesi. On paljon miellyttävämpää antaa anteeksi ja jatkaa elämää. Sinä olet se joka päättää että miten menettelet. Koira voi tässäkin asiassa opettaa ihmiselle paljon.Green Canine pitää koirasi vauhdissa


5. OSOITA MYÖTÄTUNTOA


Kuka on useimmiten ensimmäinen, joka tulee luoksesi, kun itket tai olet järkyttynyt? Sinun koirasi. Hän on usein ensimmäinen joka lohduttaa sinua. Koiran omistaminen on loistava tapa näyttää sinulle tai lapsillesi että elämässä on tärkeää olla ystävällinen ja huolehtia muista. Nämä pienet asiat rikastuttavat elämääsi. Muista, että kaikki ympärilläsi ovat kokeneet jotain ja ansaitsevat myötätuntoa.


Koira opettaa ihmiselle paljon elämästä. Voit hemmotella koiraasi ja huolehtia hänen nestetasapainosta luonnollisella elektrolyytti valmisteella. Masajo Oy on valmistanut koirille oman Green Canine elektrolyytti valmisteen. Tässä yksi palaute tyytyväiseltä asiakkaalta:


“Green Canine kyllä maistuu ja koira juo sitä mielellään.


Ja Vili palautuu paljon nopeammin. Aiemmin Vili nukkui ja lepäsi koko loppupäivän agility treenin jälkeen. Nyt riittää kahden tunnin unet ja koira on jälleen vauhdissa.


Kiitos Green Canine -koiratuote/luonnon elektrolyytti


T. Vili”


Lue lisää: www.greencanine.fi91 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page