top of page
Masajo Logo

Hyvän asialla jo vuodesta 2000

Perheyritys Masajo on toiminut virallisesti Suomessa vuodesta 2000, mutta epävirallisesti se sai alkunsa jo yli kolmekymmentä vuotta sitten, kun perheen äiti, Marja-Leena Kuosmanen, teki paitaan painatuksen perheestään. Perheen jäsenten nimet hän lyhensi kirjoittamalla vain kaksi ensimmäistä kirjainta. Näin kirjaimista, järjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan muodostui nimi MASAJO.

Kuosmasen perhe asui Boliviassa vuodet 1993-1999. Tuolloin erityisesti perheen isä, Matti E. Kuosmanen, sai mahdollisuuden tutustustua syvällisemmin paikallisiin luonnontuotteisiin ja niiden ravintoarvoihin ja terveyttä edistävään vaikutukseen. Muutto antoi lisäksi mahdollisuuden auttaa ihmisiä parantamaan ruokailutottumuksiaan ja hyödyntämään maaperän ravinteikkaita antimia.

Kuosmasen perheen palattua kotimaahansa, yhteistyö Andien ja Suomen välillä vahvistui. Syntyi yritys, joka työllistää edelleen tänä päivänä Andien asukkaita tuomalla suomalaisten ulottuville Bolivialle tärkeitä luonnontuotteita: täysruokosokeria ja Bolivian ruususuolaa. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä Bolivian hallituksen kanssa ja olemme mukana mm. vähentämässä lapsikuolleisuutta ja tuomassa köyhille alueille lääkärinvastaanottoja, lääkitystä ja asuntoja. Hyvän asialla jo vuodesta 2000.
 

iloisia lapsia Boliviassa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Johannes Kuosmanen

Johannes Kuosmanen
Toimitusjohtaja
johannes.kuosmanen@masajo.fi
040 964 7196

Miksi Masajo?

🌱 Puhtaasti luonnollinen

Moni voi sanoa olevansa luonnonmukainen, mutta Masajon tuotteet ovat luomumpaa, kuin luomu. Miksikö? Koska Bolivian ravinnerikkaasta maaperästä saadaan paikallisten osaamisen ja Okinawalaisten asiantuntemuksen myötä kaikista puhtainta ja luonnonmukaisinta täysruokosokeria ja Bolivian ruususuolaa.

💚 Puhtaasti sydämellinen

Se, mikä muualta otetaan, annetaan kymmenkertaisesti takaisin. Hyvän tekeminen ja muiden auttaminen on Masajon sydän ja kaiken toimintamme ytimessä. Jaamme eteenpäin hyvää tuotteidemme kautta niin ihmisten kuin eläintenkin hyvinvoinnin tueksi, mutta ennen kaikkea tuemme paikallista elämää Boliviassa tekemällä hyvää.

Puhtaasti yksinkertainen

Kaksi ainesosaa, eipä siihen muuta tarvita. Meidän mielestämme tuotteet ovat parhaimmillaan juuri sellaisenaan, kuin ne ovat - ilman lisäaineita ja keinotekoisia ainesosia. Sen lisäksi niiden käyttö on valmiiden mittasuhteiden ansioista helppoa jokaiselle. Ja mikä tärkeintä - maku on yksinkertaisesti herkullinen.
 

bottom of page