top of page
Masajo Pure logo
Masajo pure palkki

Parempaa hyvinvointia, terveyttä ja energiaa - 100% luonnollisesti.

Ovatko sokeri ja suola automaattisesti epäterveellisiä? Ei missään nimessä. Ravinnerikkaat Etelä-Amerikan viljelymaat tuovat Äiti Maan kätketyt aarteet kuten ensiluokkaisen Bolivian Intiaanisokerin® (täysruokosokeri) ja Bolivian Ruususuolan® jokaisen saataville. Nauti 100% luonnollisista tuotteista sellaisenaan tai hyödynnä jokapäiväisessä ruuanlaitossa ja leivonnassa!

Intiaanisokeri

Bolivian Intiaanisokeri

Etelä-Amerikan sydämessä Boliviassa kasvaa ravintorikasta täysruokosokeria, joka ei vaadi tehoviljelyä tai kemiallisia lannoitteita. Intiaanisokeri -nimi viittaaa arvostukseen paikallisten intiaanien työtä kohtaan, koska he ovat pelastamassa arvokasta maailmanrauhanperintöä ja viljelevät maata. Masajon aito ja alkuperäinen Intiaanisokeri® sopii käytettäväksi tavallisen sokerin tapaan. Lisää esimerkiksi jälkiruokiin, sekoita maitotuotteiden joukkoon tai ripottele puuron tai myslin joukkoon. Luonnollista energiaa päivään!

Ruususuola

Bolivian Ruususuola

Masajon Ruususuola -kristallisuola louhitaan käsin ravinnerikkaasta maasta Bolivian vuoristosta. Ruususuolakimpaleet valikoidaan huolella, työstetään käsityönä ja pilkotaan pienemmiksi, lopuksi huuhdotaan ja jauhetaan. Ruususuolan nimi tulee sen punertavasta väristä, joka syntyy mm. mangaanista ja raudasta. Tämä arvokkaita mineraaleja sisältävä luonnontuote ei sisällä lainkaan lisäaineita ja sopii erinomaisesti käytettäväksi kaikessa ruuanlaitossa. Pehmeä ja miellyttävä maku korostaa ruuan oikeaa makua luonnollisesti! 

maca

Bolivian Maca raaka

Etelä-Amerikan sydämessä, korkealla Bolivian neitseellisessä vuoristossa kasvaa Äiti Maan kätkettyjä aarteita kuten ravintorikasta maca, joka ei vaadi tehoviljelyä tai kemiallisia lannoitteita kasvaakseen. Masajon Maca on premium laatuista sisältäen keltaista, punaista ja mustaa macaa.

Jälleenmyyjäkartta (Lisäämme jälleenmyyjät lähiaikoina)

Etsitkö eläintuotteidemme jälleenmyyjiä? Löydät ne täältä:

Koirat: Green Canine | Hevoset: Green Stallion

bottom of page