top of page
Masajo pure for animals logo

Puhdasta ja luonnollista energiaa eläimesi hyvinvointiin

Jos riittävä nesteytys ja oikeanlainen elektrolyyttitasapaino on ihmiselle tärkeää, se on vielä tärkeämpää monelle eläimelle kuten hevoselle ja koiralle. Voimme samaistua monelle tuttuun haasteeseen, kun eläintä voi olla vaikeaa saada juomaan riittävästi tai kaipaa lisää boostia esimerkiksi matkoille, helteiseen kesäpäivään tai kisasuorituksen tueksi. Siksi olemme kehittäneet kahdesta luonnon omasta raaka-aineesta Green Stallion© ja Green Canion© -jaksamisjuomat. 100% puhdas luonnon elektrolyytti!

Green Stallion

Green Stallion®

Onko hevosta vaikeaa saada juomaan riittävästi? Huolettaako riittävän nestetasapainon saavuttaminen kisamatkoilla tai ihan jokapäiväisessä arjessa? Riittävä vedensaanti on hevoselle elintärkeää ja hevosen juomattomuus erityisesti kisojen kynnyksellä on monelle hevosharrastajalle tuttu haaste. Heikentynyt elektrolyytti- ja nestetasapaino näkyy mm. väsymyksenä, hitaana palautumisena, stressinä, lihaskramppeina ja pahimmillaan ähkynä tai nestehukkana.

Green Stallion® on 100% luonnollinen jaksamisjuoma hevosille. Se nostaa hevosen nestetasapainon optimaaliselle tasolle, lisää jaksamista ja hyvinvointia, vähentää lihaskramppeja, maksimoi suorituskyvyn kilpailuja varten ja auttaa palautumaan nopeammin - 100% luonnollisesti.

Green Canine

Green Canine®

Onko koiraa vaikeaa saada juomaan riittävästi automatkalla, kesähelteellä tai ennen näyttelyä? Pitäisikö koiran jaksaa paremmin kilpailuissa tai pitkillä metsästysreissuilla? Oikeanlainen elektrolyytti- ja nestetasapaino on hyvinvoinnin A ja O. Nestetasapainon heikentyminen voi ilmetä esimerkiksi väsymyksenä, huonovointisuutena, lihaskramppeina ja hitaana palautumisena.

Green Canion® on 100% luonnollinen jaksamisjuoma koirille. Sen tehtävänä on palauttaa elektrolyytti- ja nestetasapaino optimaaliselle tasolle, tuoda koiralle lisää energiaa ja jaksamista, auttaa suoriutumaan paremmin esimerkiksi kilpailuissa sekä palautumaan nopeammin - luonnollisten ainesosien voimalla.

bottom of page