top of page
Masajo Logo
vuoristoa

Luonnonmukaisen hyvinvoinnin edelläkävijä, yhteiskunnallisesti vaikuttava hyväntekijä.

Maailma on ihmeellinen paikka, kun sitä oikein osaa katsoa. Päiväntasaajan eteläpuolella sijaitseva Bolivia on sekoitus maailman monimuotoisimpaa luontoa, Andien arvokasta kulttuuriperintöä ja intiaanien viljelemää ravinnerikasta maata. Maata, joka kasvattaa Äiti Maan kätkettyjä aarteita, kuten ensiluokkaista täysruokosokeria (tunnetaan myös intiaanisokerina) ja ruususuolaa.

Masajo syntyi halusta tehdä hyvää. Halusta auttaa ihmisiä ja eläimiä jaksamaan paremmin, saamaan lisää hyvinvointia ja terveyttä ensiluokkaisten ja luonnon-mukaisten raaka-aineiden avulla. Samaan aikaan taustalla on jotain paljon merkittävämpää. Halu olla aidosti vaikuttamassa siellä, missä apua tarvitaan. 
 
Siksi se, mitä maasta otetaan, myös moninkertaisena takaisin annetaan. Miten? Vaalimalla paikallista kulttuuriperintöä, vaikuttamalla yhteiskunnallisesti ja viemällä hyvää mukanamme. Tuomme Boliviassa paikallisesti viljeltyä ravinnerikasta ja ensiluokkaista täysruokosokeria ja ruususuolaa kaikkien saataville. Kaksi raaka-ainetta, jotka ovat kultaakin kalliimpaa ja luonnon meille kasvattamaa. 

Puhtaasti luonnollinen. Puhtaasti sydämellinen. Puhtaasti yksinkertainen
 

TUTUSTU TARINAAMME JA ARVOIHIMME

Masajon elämää ja kuulumisia

Masajon yhteistyölääkäri tutkii lasta

Suomalainen perheyritys Masajo vähentää lapsikuolleisuutta

JULKAISUT | BOLIVIA

Boliviasta löytyy alueita, joissa mahdollisuudet saada lääkärin apua tai sosiaalista tukea, ovat erittäin rajalliset. Nyt Masajon haaveet alkavat toteutua toden teolla.

Arvomme


💚 Yhteiskunnallisesti vaikuttavaa

Masajon toiminnassa on kyse isommasta kokonaisuudesta, kuin vain täysruokosokerin ja Bolivian ruususuolan maahantuonnista, kehittämisestä ja myynnistä. Vaikutamme ennen kaikkea yhteiskunnallisesti paikan päällä raaka-aineiden syntylähteillä Boliviassa. Mitenkö? Tekemällä hyvää, parantamalla paikallisten oloja, työllistämällä ja kouluttamalla paikallisia intiaaneja, takaamalla oikeudenmukaisen korvauksen työntekijöille sekä tarjoamalla vaihtoehdon kokapensaan viljelylle.

💚 Hyvän asialla

Kaikki lähti liikkeelle auttamisesta ja jokapäiväinen toimintamme perustuu edelleen siihen, että sitä teemme työtämme täydellä sydämellä. Tuotteidemme taustalla on aito halu auttaa sekä ihmisiä että eläimiä jaksamaan paremmin ja saamaan lisää terveyttä, hyvinvointia ja luonnonmukaista energiaa jokapäiväiseen arkeen.

💚 Parasta laatua - ei enempää eikä vähempää

Andien kulttuuriperintö tarjoaa ravintorikkaan maaperän ja ammattitaidon täysruokosokerin ja ruususuolan valmistukseen. Emme tyydy yhtään vähempään, kuin parhaaseen laatuun ja sitä Boliviasta myös saadaan. Se tiedetään myös Japanin Okinawassa, jossa tuotteidemme laatu varmistetaan. Ainesosat ovat 100% luonnollisia. 

TUTUSTU TARINAAMME JA ARVOIHIMME

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

bottom of page