Masajo Logo
Intiaanisokerin jaguaari

Usein kysytyt kysymykset

Pohditko, kenelle tuotteemme sopivat? Tai miten täysruokosokeri eroaa valkoisesta sokerista? Tälle sivulle olemme koonneet vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli sinulla herää kysyttävää, vastaamme mielellämme! Löydät tarkempia tietoja tuotteista tuotesivuilta sekä jälleenmyyjistä “Jälleenmyyjät”- sivun alta.

Nainen hevosen ja koiran kanssa

Miksi lähes kaikki tuotteenne tai raaka-aineenne tulevat Boliviasta?


Asuimme perheenä Boliviassa useita vuosia jolloin opimme tuntemaan Bolivian luontoa ja sen ravintorikkaita tuotteita. Pystymme täysin seisomaan tuotteidemme takana, sillä tiedämme tarkalleen, mistä ne tulevat ja miten luonnollisella tavalla ne kasvavat ja valmistuvat, tuoden näin parhaan tuloksen loppukäyttäjälle. Meidän Masajo Bolivia SRL toimii paikallisesti ja jatkaa sitä työtä, jota siellä itse teimme, sillä suomalaisella tarmokkuudella ja hyväntahtoisuudella, jota he oppivat meiltä aikoinaan.
Teette tuotteita ihmisille, hevosille ja koirille. Voiko ihminen käyttää teidän eläinten tuotteita?


Käytämme samoja tehokkaiksi havaittuja raaka-aineita niin ihmisten kuin eläintentuotteissa, mutta virallisesti eläintuotteemme ovat vain eläimille.
Minulla on ystäviä ulkomailla, jotka olisivat kiinnostuneita tilaamaan tuotteitanne. Miten tulisi toimia?


Pystymme lähettämään tuotteitamme ympäri maailmaa. Toki kannattaa huomioida, että mitä kauemmas lähetämme, sen kalliimpi on lähetyskulujen perusmaksu, jonka päälle tulee kilohinnat. Tämä tarkoittaa sitä, että kannattaa aina tilata mahdollisimman paljon kerralla.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse tai puhelimitse, jotka löytyvät yhteystiedoistamme.