top of page
Masajo pure for animals logo
  • Writer's pictureTuotantoa

Green Canine - Luonnon elektrolyytti koirille ja kissoille

Oletko kuullut Green Canine -luonnon elektrolyytistä, joka on tarkoitettu koirille? Tiesitkö, että moni kissanomistaja antaa sen myös kissalleen ja on saanut huikaisevia tuloksia?Miten Green Canine on toiminut kissoilla?

Kissan omistajat ovat huomanneet kissojen saavan takaisin nuoruuden virkeyden ja jaksavat taas leikkiä yhtä innokkaasti kuin nuorena.


Voisi sanoa, että kissan omistajien kokemukset Green Canine tuotteen kanssa ovat olleet niin positiivisia, että se saa miettimään, miksi emme tekisi tuotteesta kissoille räätälöidyn version?


Vinkki:

Asiakkaamme ovat sekoittaneet kissoilleen samat annokset kuin koirilleen (resepti löytyy tuotteen kyljestä). Kissa vain juo sitä vähemmän.

Kissanomistajien kokemuksia:

"Vanha kissani ei oikein jaksanut enää nousta portaita yläkertaan. Nyt se oikein sujahtaa portaat kuin nuori kissa"


"Kissani on saanut niin paljon virtaa, että jouduin jopa rajoittamaan GREEN CANINEn määrää, kun en enää itse jaksa aina leikkiä kissani kanssa -Pitäisiköhän minunkin käyttää sitä?"


Olemme saaneet kuulla myös yhden ikävän haittavaikutuksen: "Green Canine herätti kissani metsästysvietin ja se toi metsästä kanin poikasia"4 syytä, miksi kissanomistajien kannattaa käyttää Green Canine -tuotetta:

  1. Luonnollinen raaka-ainepohja: Green Canine on tehty luonnon raaka-aineista, joten se on turvallinen ja luonnollinen vaihtoehto kissan elektrolyyttitasapainon lisäämiseen.

  2. Virtaa ja energiaa: Green Canine auttaa kissaa juomaan tarpeeksi, mikä puolestaan parantaa sen energian ja virran tasoa.

  3. Palautumisen parantaminen: Green Canine auttaa kissan kehoa palautumaan nopeammin esimerkiksi stressaavista tilanteista tai leikeistä.

  4. Helpottaa vanhenemista: Vanhemmilla kissoilla on taipumus juoda vähemmän, ja Green Canine voi auttaa tässä tilanteessa kissan juomista. Se auttaa kissaa pitämään hyvinvoinnin yllä myös iän myötä.


Jos olet kissanomistaja ja etsit luonnollista tapaa parantaa kissasi terveyttä ja elämänlaatua, kannattaa kokeilla Green Canine -luonnon elektrolyyttiä. Meidän asiakkaamme ovat todistaneet sen tehokkuuden ja uskomme, että sinä ja kissasi rakastatte sitä yhtä paljon.

40 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page