









































Onko hevosta vaikeaa saada juomaan riittävästi? Huolettaako riittävän nestetasapainon saavuttaminen kisamatkoilla tai ihan jokapäiväisessä arjessa? Riittävä vedensaanti on hevoselle elintärkeää ja hevosen juomattomuus erityisesti kisojen kynnyksellä on monelle hevosharrastajalle tuttu haaste. Heikentynyt elektrolyytti- ja nestetasapaino näkyy mm. väsymyksenä, hitaana palautumisena, stressinä, lihaskramppeina ja pahimmillaan ähkynä tai nestehukkana.
Green Stallion© on 100% luonnollinen jaksamisjuoma hevosille. Se nostaa hevosen nestetasapainon optimaaliselle tasolle, lisää jaksamista ja hyvinvointia, vähentää lihaskramppeja, maksimoi suorituskyvyn kilpailuja varten ja auttaa palautumaan nopeammin - 100% luonnollisesti.
Miksi ja millaiselle hevoselle Green Stallion© sopii?
Vesi on hevoselle elintärkeää. Liian vähäinen vedensaanti voi johtaa kuivumiseen ja pahimmillaan hengenvaaralliseen ähkyyn. Hevonen ei kuitenkaan aina välttämättä suostu juomaan riittävästi, jonka vuoksi moni saattaakin lisätä veden joukkoon esimerkiksi siirappia tai omenamehua. Markkinoilla on myös paljon erilaisia elektrolyyttivalmisteita olemassa, mutta ymmärrämme huolen siitä, ettei hevoselle halua syöttää tai juottaa turhia lisäaineita. Siksi Green Stallion© sisältää vain kahta ainesosaa: Bolivian ravinnerikkaassa maassa kasvanutta täysruokosokeria ja Bolivian ruususuolaa.
Tuote sopii käytettäväksi ympäri vuoden ja sopii hevoselle kuin hevoselle.
Tässä muutamia kommentteja, joita olemme asiakkailtamme saaneet:
“Olen kokeillut erilaisia kotimaisia ja ulkomaisia, kalliita ja halpoja elektrolyyttivalmisteita, mutta kun siirryimme Green Stallioniin©, sitä ei tarvitse mitenkään ujuttaa hevoselle vaan hevonen syö sen automaattisesti vaikka suoraan kädestä. Palautuminen on ollut todella merkittävästi parempaa kuin muihin tuotteisiin verrattuna. Hevonen oli parempi ajamaan tarkkuuskokeissa ja kestävyys koko kisareissun ajan oli parempi. Green Stallion© on ehkä ollut suurin mullistus hevosten ruokinnassa!” - Ben Simonsén, MM-tason valjakkoajaja
“Voin suositella Green Stallionia© ihan kaikille hevosalan yrittäjille ja harrastajille! Tuote on helppo käyttää ja hevoset tykkäävät. Olemme käyttäneet tuotetta aktiivisesti 4-5 vuotta ja se on ollut myös maailmanennätykset tehneiden Massive Baben ja Golda Apachen käytössä. Kilpailupäivinä ja -matkoilla on tärkeää vaikuttaa siihen, että hevonen juo tarpeeksi ja saa kaiken tarvittavan nesteen. Tässä Green Stallionilla© on iso rooli ja se vaikuttaa paitsi matkustamiseen ja kilpailusuoritukseen, ennen kaikkea parempaan palautumiseen. Myös koko tallilla kesäkaudella ja kuumaan aikaan tuotteista ollut huomattava etu. Green Stallion© auttaa positiivisesti moneen asiaan!” - Juho Ihamuotila, ravivalmentaja ja maatalousyrittäjä
Unohda siis lisäaineilla kyllästetyt valmisteet, melassi, stressi ja pelko siitä, johtaako liian vähäinen juominen ähkyyn. Luonnollinen, vatsaystävällinen ja hyvänmakuinen Green Stallion© on tuote, jota hevosesi rakastaa. Elinvoimaa ja energiaa hevosellesi – 100% luonnollisesti.
Onko hevosta vaikeaa saada juomaan riittävästi? Huolettaako riittävän nestetasapainon saavuttaminen kisamatkoilla tai ihan jokapäiväisessä arjessa? Riittävä vedensaanti on hevoselle elintärkeää ja hevosen juomattomuus erityisesti kisojen kynnyksellä on monelle hevosharrastajalle tuttu haaste. Heikentynyt elektrolyytti- ja nestetasapaino näkyy mm. väsymyksenä, hitaana palautumisena, stressinä, lihaskramppeina ja pahimmillaan ähkynä tai nestehukkana.
Green Stallion© on 100% luonnollinen jaksamisjuoma hevosille. Se nostaa hevosen nestetasapainon optimaaliselle tasolle, lisää jaksamista ja hyvinvointia, vähentää lihaskramppeja, maksimoi suorituskyvyn kilpailuja varten ja auttaa palautumaan nopeammin - 100% luonnollisesti.
Miksi ja millaiselle hevoselle Green Stallion sopii?
Vesi on hevoselle elintärkeää. Liian vähäinen vedensaanti voi johtaa kuivumiseen ja pahimmillaan hengenvaaralliseen ähkyyn. Hevonen ei kuitenkaan aina välttämättä suostu juomaan riittävästi, jonka vuoksi moni saattaakin lisätä veden joukkoon esimerkiksi siirappia tai omenamehua. Markkinoilla on myös paljon erilaisia elektrolyyttivalmisteita olemassa, mutta ymmärrämme huolen siitä, ettei hevoselle halua syöttää tai juottaa turhia lisäaineita. Siksi Green Stallion© sisältää vain kahta ainesosaa: Bolivian ravinnerikkaassa maassa kasvanutta täysruokosokeria ja Bolivian ruususuolaa.
Tuote sopii käytettäväksi ympäri vuoden ja sopii hevoselle kuin hevoselle.
Tässä muutamia kommentteja, joita olemme asiakkailtamme saaneet:
“Olen kokeillut erilaisia kotimaisia ja ulkomaisia, kalliita ja halpoja elektrolyyttivalmisteita, mutta kun siirryimme Green Stallioniin, sitä ei tarvitse mitenkään ujuttaa hevoselle vaan hevonen syö sen automaattisesti vaikka suoraan kädestä. Palautuminen on ollut todella merkittävästi parempaa kuin muihin tuotteisiin verrattuna. Hevonen oli parempi ajamaan tarkkuuskokeissa ja kestävyys koko kisareissun ajan oli parempi. Green Stallion© on ehkä ollut suurin mullistus hevosten ruokinnassa!” - Ben Simonsén, MM-tason valjakkoajaja
“Voin suositella Green Stallionia ihan kaikille hevosalan yrittäjille ja harrastajille! Tuote on helppo käyttää ja hevoset tykkäävät. Olemme käyttäneet tuotetta aktiivisesti 4-5 vuotta ja se on ollut myös maailmanennätykset tehneiden Massive Baben ja Golda Apachen käytössä. Kilpailupäivinä ja -matkoilla on tärkeää vaikuttaa siihen, että hevonen juo tarpeeksi ja saa kaiken tarvittavan nesteen. Tässä Green Stallionilla© on iso rooli ja se vaikuttaa paitsi matkustamiseen ja kilpailusuoritukseen, ennen kaikkea parempaan palautumiseen. Myös koko tallilla kesäkaudella ja kuumaan aikaan tuotteista ollut huomattava etu. Green Stallion© auttaa positiivisesti moneen asiaan!” - Juho Ihamuotila, ravivalmentaja ja maatalousyrittäjä
Unohda siis lisäaineilla kyllästetyt valmisteet, melassi, stressi ja pelko siitä, johtaako liian vähäinen juominen ähkyyn. Luonnollinen, vatsaystävällinen ja hyvänmakuinen Green Stallion© on tuote, jota hevosesi rakastaa. Elinvoimaa ja energiaa hevosellesi – 100% luonnollisesti.
Onko koiraa vaikeaa saada juomaan riittävästi automatkalla, kesähelteellä tai ennen näyttelyä? Pitäisikö koiran jaksaa paremmin kilpailuissa tai pitkillä metsästysreissuilla? Oikeanlainen elektrolyytti- ja nestetasapaino on hyvinvoinnin A ja O. Nestetasapainon heikentyminen voi ilmetä esimerkiksi väsymyksenä, huonovointisuutena, lihaskramppeina ja hitaana palautumisena.
Green Canion© on 100% luonnollinen jaksamisjuoma koirille. Sen tehtävänä on palauttaa elektrolyytti- ja nestetasapaino optimaaliselle tasolle, tuoda koiralle lisää energiaa ja jaksamista, auttaa suoriutumaan paremmin esimerkiksi kilpailuissa ja palautumaan nopeammin.
Miksi ja millaiselle koiralle Green Canion© sopii?
Kun koira läähättää tai vatsa on sekaisin, eikö pelkkä vesi riitä? Ei, sillä koira tarvitsee veden lisäksi myös elektrolyyttejä, jotka palauttavat nestetasapainon ennalleen. Koiran ripuli ja löysä vatsa poistavat elimistöstä suuria määriä nestettä, jolloin lemmikkin on vaarassa kuivua.
Green Canion© sopii käytettäväksi sekä paljon harrastaville tai kilpaileville koirille (esim. agility, metsästys, ajokokeet) että tarpeen mukaan koiralle kuin koiralle heikentyneen elektrolyytti- ja nestetasapainon korjaamiseen (esim. mikäli koiraa on vaikeaa saada juomaan automatkoilla, kesähelteellä, koiranäyttelyissä, toipilaana ollessaan, imettäessä tai synnytyksen yhteydessä).
Me Masajolla uskomme siihen, että ihmisen paras ystävä ansaitsee vain parasta hyvinvointinsa tueksi - ilman keinotekoisia ainesosia. Siksi myös Green Canion© valmistetaan kahdesta ravinnerikkaassa maaperässä viljellystä raaka-aineesta: Intiaanisokeri -täysruokosokerista ja Bolivian ruususuolasta.
Tuote on siis täysin luonnollinen, vatsaystävällinen ja käyttövalmis.
Green Canion© - Luonnollista ja puhdasta energiaa koirasi hyvinvoinnin tueksi.
Tuote on erittäin säilyvää (parasta ennen 1½ vuotta). Ainut haaste, joka tuotteelle voi tulla, on se, että kansi jää auki ja tuote kuivuu (Erityisesti talvella sää on kuivaa ja se vie tuotteen kosteuden ja kuivattaa tuotteen).
Kovettunut tuote on toisaalta helppo pehmentää. Laitta tuotteessa olevaan mittalusikkaan puolilleen vettä ja varovasti laskee mittalusikan tuotteen päälle ja sulje kansi (Vettä ei pidä kaataa suoraan tuotteeseen). 1-2 vuorokauden aikana kuiva ja kovettunut tuote imaisee mittalusikasta veden kostuttaen tuotteen tasaisesti ja näin se jälleen pehmenee. (Jos vettä kaatui hiukan tuotteelle, käytä se kohta ensimmäisenä)
Purkki on valittu tarkkaan, jotta se pitää tuotteen pehmeänä.
Lämpötilan vaihteluilla ei pitäisi olla vaikutusta tuotteen säilyvyyteen (mutta emme jättäisi sitä vuorokaudeksi helteiseen autoon).
Veteen sekoitettu tuote kannattaa käyttää saman vuorokauden aikana. Jääkaapissa sekoitettu tuote säilynee noin 3-4 vuorokautta.
Tuotteen voi hyvin tarjota myös kylmään tai kuumaan veteen sekoitettuna.
Etelä-Amerikan sydämessä, maassa, jossa ei ole tarvetta käyttää tehoviljelyä, kasvaa ravintorikas vanhan lajikkeen hidaskasvuinen sokeriruoko, jonka mehu puristetaan helläväraisesti. Mehu kuivataan miedolla lämmöllä ja sen vuoksi kaikki sokeriruo'on tärkeät ainesosat, vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät. Tämän jälkeen kuivatettu mehu jauhetaan ja pussitetaan. Sokeria ei kiteytetä eikä sen valmistuksessa tarvita muita lisäaineita, paitsi pH:n loppukontrolliin pieni määrä kalsiumia. Neitseellinen maaperä antaa hyvän kalium/magnesium suhteen, jota pidetään tärkeänä myös kehon happoemästasapainolle. Tuotteessa ei käytetä minkäänlaisia lisäaineita tai paakkuuntumisenestoaineita, jonka vuoksi joku pussi saattaa tuntua toista kovemmalta.
Intiaanisokeri nimi on annettu arvostuksesta intiaanien työtä kohtaan, koska he ovat pelastamassa arvokasta maailmanrauhanperintöä. Japanin Okinawalla täysruokosokeria on tuotettu yli 400 vuotta yhtäjaksoisesti, ja se tunnetaan nimellä perinne Kokuto. Sen mestarikunta on syntynyt 450-vuotisen rauhan- ja ystävyydentyön seurauksena naapurikansojen kanssa. Valtion yliopisto on erottanut perinnetuotteen kaupallisista eli niistä, joihin on lisätty halpoja teollisuussokereita, jolloin pääravintoainepitoisuudet ovat pudonneet murto-osaan. Tuottaminen on noin tuhat kertaa hitaampaa kuin teollisuussokerin valmistus ja esim. Bolivian suurimman tavallisen sokeritehtaan pääasantuntija onkin todennut, että “se on taidetta joka vaatii jatkuvaa ponnistelua”.
Ravintorikas ja miellyttävän makuinen Intiaanisokeri®-täysruokosokeri valmistetaan luonnonmukaisesti sokeriruo’osta, jota kasvatetaan ilman teholannoitusta Boliviassa.
Ravintosisältö 100g
Energiaa 1470kj/350kcal Rasvaa 0g josta tyydyttynyttä 0g Hiilihydraatteja 89,5g joista sokereita 87,2g Proteiinia 1,7g Suola 0g
Markkinoille on saapunut paljon erilaisia täysruokosokereita ja ns. intiaanisokereita. Ovatko nämä kaikki kyseiset tuotteet juuri sitä aitoa perinnetuotetta? Aidon Masajon Intiaanisokerin voi tunnistaa jäljitelmistä seuraavaan tapaan:
1. Sokeri on helppo värjätä melassilla. Mutta pysyykö väri, jos sokeri sekoitetaan veteen? Sekoita yksi ruokalusikallinen sokeria desilitraan vettä ja katso miltä näyttää. Tee sama aidolle Masajon Intiaanisokerille ja katso minkälainen ero niillä on. Väri kertoo täysruokosokerin pääravintoaineiden ja hivenaineiden kokonaiskoostumuksesta.
2. Täysruokosokerissa pitää olla hiilihydraatteja alle 90%, jotta pääravintoaineille ja hivenaineille jää tilaa. Masajon Intiaanisokerissa on hiilihydraatteja 89,5% Suomen tullilaboratorion tutkimuksen mukaan.
3. Täysruokosokerissa ei ole kiteitä. Moni ”täysruokosokerin” valmistaja on piilottanut kristalloituneet sokerikiteet jauhamalla ne hienoksi, jotta se näyttäisi enemmän täysruokosokerilta. Pienen pienet kiteet voi huomata katsomalla tarkkaan. Hampaiden välissä kiteet rahisevat.
4. Moni lisää valkoista sokeria täysruokosokeriin ehkäisemään paakkuuntumisen.
5. Bolivian maaperä on japanilaisten tutkijoiden mukaan maailman parasta viljelyaluetta, jonka humuskerros on yli 2 metriä. Boliviassa myös viljellään vanhan lajikkeen Sokeriruokoa, joka yhdessä ravintorikkaan maaperän kanssa tekevät aitosta Intiaanisokerista hyvin erilaisen, puhumattakaan hienovaraisesta valmistustavasta.
Jo vuonna 2000 toimme Suomeen suurlähettiläämme ja Bolivian maatalousministeriön valtuuttamina täysruokosokerin, jolle kunnioituksesta intiaanien työtä kohtaan annoimme nimen INTIAANISOKERI. Perustimme yhteistyöyrityksen Bolivian ja Suomen välillä. Nimeksi rekisteröitiin MASAJO, perheemme jäsenten alkukirjaimista. Aputoiminimeksi rekisteröitiin INTIAANISOKERI sen jakelua varten. Patentti- ja rekisterihallituksen virkamiehet vakuuttivat, ettei tarvita muuta rekisteröintiä.
Koska minua ”intiaani-Mattia” pyydettiin kouluttamaan lukuisia hoitoalan ammattilaisia ja opettajia tästä vanhasta kulttuurista ja tuotteesta, nimestä INTIAANISOKERI tuli niin tunnettu, että monet erehtyivät luulemaan sitä yleisnimeksi ja yrittäjät erehtyivät käyttämään sitä tuotteissaan. Selvityksen jälkeen he jättivät sen. Suuret kiitokset siitä heille. Vain yksi yritys, jonka johtaja mainitsi, että tämä on vain bisnestä heille, jatkoi käyttämistä.
Patentti- ja rekisterihallituksen virkamiehet kehottivat viemään asian oikeuteen, mutta kuinka voisimme viedä asian oikeuteen, onhan tämä työ rauhan ja ystävyyden työtä. Ja haluamme ajatella kaikista hyvää.
Onko sitten aidolla ja kopioidulla Intiaanisokerilla eroa? Muutama vuosi sitten vertasimme näitä kahta tuotetta Novalab-laboratoriossa. Aidossa oli lähes kaksinkertainen määrä kivennäis- ja hivenaineita vastaavanlaiseen kopioituun verrattuna. Nuoret yrittäjämme teettivät nyt uuden analyysin toisessa laillistetussa laboratoriossa. Tulokset olivat samat kuin aikaisemmassa analyysissa. Kysymys on siis maaperän elinvoimaisuudesta ja laadusta, sekä lajikkeesta. Tämän vuoksi haluamme kiinnittää huomion intiaanien maaperän viisaaseen käyttöön, ettei sitä tuhottaisi vääränlaisella bisnesviljelyllä.
Aidon Intiaanisokeri-täysruokosokerin tunnistaa myös pakkauksesta. Siitä löytyy juoksijalogomme ja bolivialainen jaguaari.
Nyt vetoamme kilpailevaan yritykseen, että he lakkaisivat käyttämästä tuotemerkkiämme, eivätkä johtaisi käyttäjiä harhaan, vaan keksisivät oman nimen tuotteelleen. Me voimme yhdessä auttaa ihmisiä parempaan elämäntapaan taistelematta toisiamme vastaan.
Matti Kuosmanen Yhteistyövaltuutettu MASAJO OY
Erityisesti talven kuiva ilman kovetta Intiaanisokeria. Pehmetäkseen, se tarvitsee takaisin kosteutensa. Jos olet siirtänyt tuotteesi astiaan, jossa on ilmatiivis kansi, laita tuotteen päälle vedellä täytetty mittalusikka. Noin 1-2 päivän päästä Intiaanisokeri on imenyt tarvittavan määrän kosteutta mittalusikasta, jolloin se on paljon pehmeämpää.
Moni käyttää tähän myös melko kosteahkoa leipäpalaa, jolloin Intiaanisokeri imaisee sen kosteuden ja tekee leivästä kuivan.
Emme suosittele kaatamaan vettä suoraan Intiaanisokerin päälle, sillä se vähentää tuotteen säilyvyyttä, vaikka toki se on tehokas tapa saada siitä pehmeää.
Intiaanien tapana on valuuttaa ruokosokerimehu muotteihin, jolloin niistä tulee vähän kuin tiiliskiviä, joista täysruokosokeri vuollaan. Masajon hienon Intiaanisokerin kohdalla ruokosokerimehu valutetaan laitteeseen, joka hiljalleen pyörittää tuotetta, jotta se ei jähmety ja tämän jälkeen se pussitetaan jauhemaisena. Kaikesta huolimatta pieni osa tuotteesta jumittuu keskenään, jolloin muodostuu näitä mini kokoisin "tiiliskiviä", joita moni pitää makuelämyksenään karkkien sijasta.
Asuimme perheenä Boliviassa useita vuosia jolloin opimme tuntemaan Bolivian luontoa ja sen ravintorikkaita tuotteita. Pystymme täysin seisomaan tuotteidemme takana, sillä tiedämme tarkalleen, mistä ne tulevat ja miten luonnollisella tavalla ne kasvavat ja valmistuvat, tuoden näin parhaan tuloksen loppukäyttäjälle. Meidän Masajo Bolivia SRL toimii paikallisesti ja jatkaa sitä työtä, jota siellä itse teimme, sillä suomalaisella tarmokkuudella ja hyväntahtoisuudella, jota he oppivat meiltä aikoinaan.
Pystymme lähettämään tuotteitamme ympäri maailmaa. Toki kannattaa huomioida, että mitä kauemmas lähetämme, sen kalliimpi on lähetyskulujen perusmaksu, jonka päälle tulee kilohinnat. Tämä tarkoittaa sitä, että kannattaa aina tilata mahdollisimman paljon kerralla. Tilauksen voi tehdä sähköpostitse tai puhelimitse, jotka löytyvät yhteystiedoistamme.
Ruususuola-kristallisuola louhitaan käsin Bolivian vuoristosta. Ensimmäisen luokan tasalaatuiset Ruususuolakimpaleet valikoidaan huolella ja työstetään käsityönä ja pilkotaan pienemmiksi, lopuksi huuhdotaan ja jauhetaan. Nimi Ruususuola, tulee punertavasta väristä, joka syntyy mm. mangaanista ja raudasta. (EU:n tullilaboratorion toteamus)
Tarina kristallisuolan historiasta kertoo, että vuonna 1935 Paraguayn valkoinen sotilasjuntta sai öljymiljonääreiltä tehtäväkseen vallata Bolivian intiaanien öljyesiintymät. Samaan aikaan intiaanit löysivät vuoristosta kauniin ruusunväristä suolaa, jota toimitettiin Bolivian sotilaille, jotta nämä pystyisivät pitämään puolensa maahantunkeutujia vastaan. Suolan kerrotaan vaikuttaneen sotilaskuntoisuuteen niin, että kaikki öljylähteet jäivät Bolivian puolelle...(Lieneekö kyseessä ollut nestetasapainon saavuttaminen kuumissa pensasaro-olosuhteissa, joissa tarvitaan mineraalisuolatasapainoa veden lisäksi.)
Alkuperäinen Ruususuola-kristallisuola sisältää 28 kertaa enemmän hyvälaatuista rautaa kuin heidän tavallinen merisuolansa.( Nippon Shokuhin tutkimuskeskus). Japanissa Ruususuola-kristallisuolasta on tullut muutamassa vuodessa terveystietoisten ja kulinaristien suosima suola, jota saa vain erikoiskaupoista pienissä kauniissa pakkauksissa.
Japanissa myytävässä Ruususuola-pussissa on kuva lääketieteen tohtorista, Hattorista, joka on Hattorin Gastronomisen Akatemian perustaja ja johtaja. Hänet tunnetaan Japanin "Cheffinä" ja ravitsemuksen johtavana lääkärinä.
Boliviassa havaitsin, että intiaanit antoivat eläimille punertavia suolakimpaleita nuoltavaksi ja saman huomasi ystäväni ja työtoverini kirjailijatutkija Shimabukuro Japanista. Niinpä hän päätti kokeilla lehmillä mistä suolalaadusta ne pitävät eniten. Aina kun oli tuota ruusunpunaista suolaa tarjolla, niin lehmät halusivat valita sen mm. suolajärvisuolan, merisuolan ym. suolojen joukosta. Tämä haluttiin ensiksi selvittää Bolivian Santa Cruzissa toimivassa Japanin valtion kansainvälisen tutkimuslaitoksen JICA:n laboratoriossa Tri Kobayasin johdolla, hän on tutkimuslaitoksen spesialisti. Ensimmäiset kokeet osoittivat että työnimeltään Ruususuola sisältää arvokkaita mineraaleja siinä määrin että on lähetettävä näytteet Japaniin Nippon Shokuhin tutkimuslaitoksen jatkoanalyyseihin ja siellä ihastuttiin heti sen tasalaatuiseen väriin ja ominaisuuksiin ja myös mistä tuo punertava väri tulee. Sama tapahtui myöhemmin kun näyte toimitettiin Suomessa Otaniemen tullin laboratorioon. Samalla tavalla ihastuneena tutkija otti yhteyttä ja halusi keskustella suolan väristä. Siinä tuli esille että mm. rauta ja mangaani antavat punertavaa väriä niiden monien kymmenten aineiden joukosta, joita se sisältää.
Nippon Shokuhinin analyysit kertovat mm. että Ruususuola sisältää kaliumia 646 mg/100g ja luonnon suolajärvisuola 32.1 mg/100g eli 20 kertaisen määrän. Rautapitoisuus todettiin 28 kertaiseksi. Magnesiumpitoisuus todettiin 5.5 kertaiseksi verrattuna luonnon suolajärvisuolaan. (Bolivian Uyunista) Mainittakoon että luonnon suolajärvisuola on myös erinomaista suolaa.
Vuosien huolellisten kokeiden jälkeen eli vuonna 2002 Tokion Meksikolaisessa huippuravintolassa televisioitiin tilaisuus jossa Ruususuola valittiin Japanin parhaaksi suolaksi sen erinomaisen aromin ja erinomaisen mineraalikoostumuksen perusteella.
Sen jälkeen Miamin ruokamessuilla Ruususuola valittiin Miamin kalleimman 5 tähden hotellin huippuravintolan suolaksi.
Japanin sheffin eli ravitsemuksen johtavan lääkärin Hattorin perustama yritys on ottanut kunniatehtäväkseen alkuperäisen Ruususuolan markkinoinnin japanin kansalle. Myös meille Masajon väelle se on kunniatehtävä täällä Suomessa.
Syksyllä 2002 Pariisin ruokamessuilla Ruususuola esiteltiin ensikertaa eurooppalaisille Andien paviljongissa ja siellä oli mukana tutkija Masakatsu. Samalla hän vieraili Helsingissä ja ihastui muunmuassa suomalaiseen taidehistoriaan. Hän jätti englanniksi käännetyn kirjeen joka oli tarkoitettu messuvieraille ja sisälsi käyttösuositukset. Tämän vuoksi aloitimme Suomessa kenttätestauksen v. 2002. Tampereen, Helsingin ja Lahden alueen terapeutit ja lääkärit ovat olleet tässä työssä pioneereja. Työ jatkuu ja olisi hienoa jos esim. lääketieteen opiskelijat voisivat käyttää aitoa Ruususuola-kristallisuolaa tutkimuksissaan ja päättötöissään. Olen valmis auttamaan.
Matti Kuosmanen
Ravintorikas ja miellyttävän makuinen Intiaanisokeri®-täysruokosokeri valmistetaan luonnonmukaisesti sokeriruo’osta, jota kasvatetaan ilman teholannoitusta Boliviassa.
Ravintosisältö 100g
Rauta 3,46 mg
Natriumkloridi 95,60 g
Kalsium 700 mg
magnesium 208 mg
Kalium 646 mg
Jodi 0,3 - 1,8 mg
(Nippon Shokuhin Analysis center, Japan)
Masajon maahantuoma Bolivian Ruususuola tulee Etelä-Amerikasta, Boliviasta, kun taas valtaosa Himalajan kristallisuolasta tai Ruususuolasta tulee Pakistanista.
Koska ne tulevat eri puolilta maapalloa, on niiden mineraalikoktaili erilainen. Laboratoriot pystyvät kertomaan numeroina niiden erot, mutta meidän parhaina asiantuntijoinamme ovat toimineet eläimet, ja erityisesti hevoset, joille olemme valmistaneet ja maahantuoneet tuotteita jo useamman vuoden ajan. Hevoset huomaavat selkeästi Bolivian Ruususuolan ja himalajan kristallisuolan eron ja valitsevat aina Bolivian Ruususuolan.
Kuvassa tapahtumassa hevonen ensin nuoli muutaman kerran vaaleampaa himalajan kristallisuolaa ja siirtyi sitten tummempaan, Bolivian Ruususuolaan.
Masajo myy molempia suoloja myös ihmisille ja vuosien palauteista kuulemme selkeän valinnan: Bolivian Ruususuola.
Masajon aloittaessa Bolivian Ruususuolan maahantuonnin vuonna 2002, tutkittiin se Suomen tullilaboratoriossa. He olivat hyvinkin ihastuneet tähän suolaan ja selittivät, että sen kaunis vaaleanpunainen väri tulee mm. mangaanista ja raudasta. Ruususuola on muodostunut timantin lailla, jossa prosessissa se on samalla saanut kauniin värinsä.
Sen hinta ei ole edullinen, sillä se on meille 7 kertaa kalliimpi kuin himalajan kristallisuola, mutta haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, olivat he sitten ihmisiä tai eläimiä. Yksi Jaksamisleivän maun salaisuuksista oli juuri Bolivian Ruususuola.
Toki Masajolta voi ostaa erikseen myös halvempaa himalajan kristallisuolaa joko jodioituna tai ilman, mutta muuten emme käytä sitä tuotteidemme valmistuksessa tai ruokapöydässämme.
Maca (Andienkrassi) on Andeilla kasvava juurikasvi, jota Andien intiaanit ovat käyttäneet jo pitkään fyysisen suorituskyvyn nostamiseen. Maca on adaptogeeni, joka auttaa kehoa mukautumaan haastaviin olosuhteisiin. Masajon macajauhe kasvaa neitseellisessä maaperässä 4200 metrin korkeudessa Boliviassa. Keltainen, punainen ja musta maca kasvavat yhdessä, joista jauhe valmistetaan. Kasvatuksessa ei käytetä torjunta-aineita, jonka myös suomalainen laboratorio vahvistaa. Ennen jauhatusta juures kuivataan tuulitunnelissa suojattuna suoralta auringolta. Masajon maca purkkia edustaa Andien karhu.
Ravintorikas ja miellyttävän makuinen Maca raaka -jauhe valmistetaan vanhoja perinteitä kunnioittaen, ja se kasvatetaan Bolivian neitseellisessä vuoristossa.
Ravintosisältö 100g
Energiaa 1326kj/350kcal
Rasvaa 1,2 g
josta tyydyttynyttä 0,3g
Hiilihydraatteja 80,1g
joista sokereita 33g
Ravintokuitua 21g Proteiinia 14g Suola 0,02g Rauta 31,7 mg *226% Kalsium 247 mg *31% Fosfori 183 mg *26% *%päivän saantisuositus 100g kohti
Macajauhetta voit lisätä esimerkiksi smoothien, ruokien, juomien, salaatin ja Masajon Jaksamisjuoman joukkoon. Jatkuvan kolmen viikon käytön jälkeen suosittelemme pitämään taukoa viikon. Suositeltava päiväannos: 1-4tl (1-5g). Aloita käyttö ½-1 tl ja lisää annostusta vähitellen. Säilytys: Huoneenlämmössä.
Etelä-Amerikan sydämessä, maassa, jossa ei ole tarvetta käyttää tehoviljelyä, kasvaa ravintorikas vanhan lajikkeen hidaskasvuinen sokeriruoko, jonka mehu puristetaan helläväraisesti. Mehu kuivataan miedolla lämmöllä ja sen vuoksi kaikki sokeriruo'on tärkeät ainesosat, vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät. Tämän jälkeen kuivatettu mehu jauhetaan ja pussitetaan. Sokeria ei kiteytetä eikä sen valmistuksessa tarvita muita lisäaineita, paitsi pH:n loppukontrolliin pieni määrä kalsiumia. Neitseellinen maaperä antaa hyvän kalium/magnesium suhteen, jota pidetään tärkeänä myös kehon happoemästasapainolle. Tuotteessa ei käytetä minkäänlaisia lisäaineita tai paakkuuntumisenestoaineita, jonka vuoksi joku pussi saattaa tuntua toista kovemmalta.
Intiaanisokeri® nimi on annettu arvostuksesta intiaanien työtä kohtaan, koska he ovat pelastamassa arvokasta maailmanrauhanperintöä. Japanin Okinawalla täysruokosokeria on tuotettu yli 400 vuotta yhtäjaksoisesti, ja se tunnetaan nimellä perinne Kokuto. Sen mestarikunta on syntynyt 450-vuotisen rauhan- ja ystävyydentyön seurauksena naapurikansojen kanssa. Valtion yliopisto on erottanut perinnetuotteen kaupallisista eli niistä, joihin on lisätty halpoja teollisuussokereita, jolloin pääravintoainepitoisuudet ovat pudonneet murto-osaan. Tuottaminen on noin tuhat kertaa hitaampaa kuin teollisuussokerin valmistus ja esim. Bolivian suurimman tavallisen sokeritehtaan pääasantuntija onkin todennut, että “se on taidetta joka vaatii jatkuvaa ponnistelua”.
Ravintorikas ja miellyttävän makuinen Intiaanisokeri®-täysruokosokeri valmistetaan luonnonmukaisesti sokeriruo’osta, jota kasvatetaan ilman teholannoitusta Boliviassa.
Ravintosisältö 100g
Energiaa 1470kj/350kcal Rasvaa 0g josta tyydyttynyttä 0g Hiilihydraatteja 89,5g joista sokereita 87,2g Proteiinia 1,7g Suola 0g
Masajon aito ja alkuperäinen Bolivian Intiaanisokeri®-täysruokosokeri soveltuu kaikkeen ruoan ja leivonnaisten valmistukseen korvaten valkoisen sokerin. Sen pehmeä ja miellyttävä maku sopii hyvin esimerkiksi leivonnaistan, viilin, jogurtin, myslin ja puuron maustamiseen.
Säilytä kuivassa ja suojaa voimakashajuisilta tuotteilta.
Hevosille suunniteltu Green Stallion -luonnon elektrolyytti on testattu Testing Labissa 25 testaajan puolueettomalla testiryhmällä 1-1,5 kuukauden ajan joulu- ja tammikuussa (Testi jatkuu kesäkaudella).
Tuote oli testikäytössä yhteensä 67 hevosella seuraavasti:
ravihevoset (47 hevosta)
kenttä- ja esteratsastushevoset (17 hevosta)
muu hevoskäyttö (3 hevosta)
Testijakson aikana hevoset olivat normaalia energisempiä ja se näkyi myös suorituskyvyssä. Energisyyden lisääntyminen ei kuitenkaan saanut aikaan mitään negatiivisia ilmiöitä hevosissa. Hevoset olivat energisyydestä huolimatta rentoja ja kenttäratsastushevoset keskittyivät hyvin tehtäviin. Yhdelle hevoselle tyypillinen säikkyminen ei myöskään lisääntynyt, vaan vähentyi.
Hevosilla oli virtaa normaalia enemmän harjoituksissa ja kovimmissa harjoituksissa puhtia riitti loppuun saakka hyvin. Testijakson aikana ravihevosilla oli havaittavista piristymistä harjoitusajoissa. Suorituskyky oli testijakson aikana hyvä ja osalla hevosista suorituskyky parantui selvästi.
Testaajan kommentti: ”Testijakson aikana olemme saaneet hyvin nostettua harjoitusajojen vauhteja. Ennen testijaksoa harjoitusvauhdit olivat 1.35-1.45 tasoa ja nyt ollaan päästy 1.25 vauhteihin. Varsinkin lopussa on annettu hevosen juosta vapaasti mitä se halukkaasti menee ja loppusuoran pätkänopeuteen on tullut huomattavaa parannusta”.
Juomahalun lisääntymisellä ja elektrolyyttien saamisella oli positiivinen vaikutus suorituskykyyn ja erityisesti maksimaaliseen suorituskykyyn. Suorituskyvyn nousun havaitsi myös hevosen normaalia vähäisemmässä hikoilussa samanlaisissa harjoituksissa ja samoissa olosuhteissa.
Testijakson aikana hevoset ovat olleet reippaita ja treeneissä ne ovat jaksaneet hyvin. Esteratsastushevosilla energiaa riitti hyvin pidempiäkin esteratoja treenatessa. Kokonaisuutena jaksamisen lisääntyminen näkyi hyvin pitkäkestoisissa suorituksissa, sillä tuote auttoi jaksamaan pitkäkestoiset suoritukset paremmin.
Palautuminen oli normaalia nopeampaa.
Hevoset ovat olleet normaalia energisempiä treenien jälkeen
Hevoset ovat olleet pirteitä kovan treenin jälkeisenä aamuna
Valmius seuraavaan kovempaan suoritukseen on ollut parempi
Hiittien jälkeen palautuminen on ollut nopeaa. Hevonen ei ole ollut yhtä hengästynyt kuin normaalisti hiittien päätteeksi ja myös syke on laskenut leposykkeisiin nopeasti.
Testaajan kommentti: ”Testijakson aikana saimme lisättyä ravihevosen hiittien tiheyttä”.
Testimielessä tehdyt kaksi samanlaista kovaa peräkkäistä treenipäivää näyttivät, että ravihevoset jaksoivat hyvin myös jälkimmäisenä treenipäivänä nautittuaan 4 annosmitallista tuotetta ensimmäisen päivän treenin jälkeen ja ennen toisen päivän treeniä.
Testaajan kommentti: ”Hevonen, jolla on normaalisti ongelmia palautumisen kanssa palautui tuotteen avulla nopeasti kovistakin treeneistä testijakson aikana”.
Testiryhmän palautteiden perusteella hevosissa havaittiin suurin positiivinen vaikutus hevosten palautumisessa.
Hevoset olivat pirteämpiä ja tarkkailivat selvästi enemmän ympäristöään, myös ajaessa. Hevoset olivat valppaita ja keskittyvät paremmin. Hevoset reagoivat herkemmin ääni- ja ohjaskäskyihin ja vastasivat paremmin myös harjoituksissa mukana oleville hevosille niiden tullessa rinnalle.
Testaajan kommentti: ”Hevonen oli aiemmin arka raviradan traktoreille ja kaikelle muullekin vieraalle, mutta tuotteen käytön myötä hevonen on alkanut suhtautua varmemmin uusiin asioihin eikä enää ole ensimmäisenä pakenemassa.”
Yksi testaukseen osallistunut ravitalli oli jo useamman vuoden ajan käyttänyt Green Stallionia ja muutenkin lajityypillistä ravintoa eli ei valmista pussirehua. Hevosilla ei ole ollut vatsakipuja eikä mitään muutakaan ongelmaa tällä ravinnolla. Green Stallionin etuna he pitävät tuotteen luonnonmukaisuutta, käsittelemättömyyttä ja monipuolista ravinteikkuutta. Lisäksi Green Stallionin avulla hevoset alkoivat juoda paremmin. Talvella yksi suomenori oli jo hieman ongelmallinen, sillä se oli niin huono juomaan. Green Stallionin käytön myötä 1-2 viikossa juomiseen alkoi olla jo havaittavissa positiivista vaikutusta.
Lisäksi juominen on ollut haastavaa kilpailupaikalla. Green Stallionin myötä hevoset juovat myös kilpailupaikalla startin jälkeen ja sitä kautta palautuminen lähtee paremmin käyntiin. Hevoset ovat nesteisiä eli hyvin juoneita, jolloin karvan ulkonäkö parantuu, karvan kiilto lisääntyy ja lihakset näkyvät selvemmin. Ravitalli totesi, että silloin kun hevonen juo, niin se myös syö paremmin. Tämän seurauksena ravitallin hevoset näyttävät hyvältä ja voivat hyvin, kts. kuvat kahden hevosen talvikarvasta tammikuulta.
Lue tarkemmat tiedot testistä: www.testinglab.fi/green-stallion
Koirille sunniteltu Green Canine -luonnon elektrolyytti on testattu Testing Labissa 25 testaajan puolueettomalla testiryhmällä 1-1,5 kuukauden ajan joulu- ja tammikuussa (Testaus jatkuu kesällä ja syksyllä)
Tuote oli testikäytössä yhteensä 42 koiralla seuraavasti:
maastojuoksu/kilpailu/vetourheilu (10 koiraa)
metsästys (17 koiraa)
agility (7 koiraa)
muu koirakäyttö (8 koiraa)
Koirien testiryhmässä oli mukana mm. maastojuoksun Euroopan mestari sekä huipputasolle tähtääviä veto-/valjakkokoiria, joille suorituskyvyn mittaaminen on tärkeää ja normaalia.
Koirat olivat normaalia touhukkaampia ja energisempiä ja niillä oli virtaa normaalia enemmän. Tehotreeneihin tuote auttoi hyvin ja vaikutuksen huomasi sitä paremmin mitä kauemman tuotetta oli ehtinyt käyttää. Tuotteen käytön myötä koirat myös söivät ja joivat normaalia paremmin. Pari testaajaa havaitsi suorituskyvyn nousun selvästi siitä, että koira jaksoi juosta kovemmalla vauhdilla pyörälenkkejä.
Testaajan kommentti: ”Testilenkeillä tehtiin ennätykset tuotteen käytön aikana. Toki reiteistäkin tuli nopeampia maan jäätyessä”.
Osalla koirista ei ollut kova liikkumis-/treenikausi menossa, joten se hieman rajoitti suorituskyvyn ja palautumisen arvioimista.
Agilityssä koirat jaksoivat hieman enemmän toistoja kuin normaalisti eikä suoritusvauhti hiipunut harjoituksen edetessä. Yleisesti koirat jaksoivat paremmin. Energisyys lisääntyi ja erityisesti vanhemmilla koirilla ero oli huomattava, sillä virtaa riitti ajaa pitkä päivä. Koirat jaksoivat juosta maastossa paremmin koko päivän ja muutenkin juosta ja treenata pidempään kuin ennen tuotteen käyttöä. Parantuneen jaksamisen havaitsikin parhaiten pitkäkestoisissa suorituksissa ja erityisesti silloin, kun koira oli koko ajan menossa eikä käveleskellyt/huilannut välillä.
Testaajan kommentti: ”Koira jaksoi hyvin myös yli 5 tunnin lenkkejä”.
Koirat palautuivat nopeammin seuraavaan päivään kovan rasituksen jälkeen. Koirat jaksoivat normaalia paremmin kaksi peräkkäistä pitkää ajopäivää eli tuotteen avulla koirien palautuminen tehostui.
Testaajan kommentti: ”Koira jaksoi hyvin heti seuraavana päivänä uudestaan kovatempoisella pyörälenkillä”.
Koirat olivat kotioloissa normaalia tarkkaavaisempia ja seurasivat esim. perheenjäsenten tekemisiä ja olivat aina valmiina tekemään jotain, sillä nousivat itse ylös. Koirien mieliala oli tuotetta käytettäessä positiivisen odottava. Koirat olivat ”teräviä” ja erityisesti vanhemmat koirat olivat normaalia skarpimpia.
Green Canine -tuotteen käyttö lisäsi koirien energisyyttä. Erityisesti vanhemmilla koirilla ero oli huomattava, sillä tuotteen avulla koirilla riitti virtaa ajaa pitkä päivä ja lisäksi seuraavan päivän uudessa metsästyspäivässä jaksaminen oli normaalia parempi. Koirat jaksoivat paremmin juosta koko päivän maastossa kuin aikaisemmin ja lisäksi koirat palautuivat paremmin seuraavan päivän uuteen metsästyspäivään. Palautuminen oli normaalia nopeampaa.
Metsästyskoirien tehotreeneissä suorituskyky oli parempi. Tähän auttoi, se että tuote oli ehtinyt jo olla säännöllisessä käytössä ennen kovempia treenejä.
Tuotteen käytön myötä koirat joivat ja söivät kokonaisuutena paremmin ja testaajat totesivat, että se varmasti myös edesauttoi suorituskykyä, jaksamista ja palautumista.
Osa koirista oli myös normaalia skarpimpia.
Tuote oli maistuva. Osa koirista nautti tuotteen veteen sekoitettuna ja osa muuhun ruokaan sekoitettuna. Yksi testaaja totesi, että vetokoirille tuote täytyi sekoittaa lihaliemeen.
Koirat, jotka olivat normaalisti huonoja juomaan joivat mielellään vettä, johon tuotetta oli sekoitettu. Koirat joivat selvästi halukkaammin ja enemmän kuin yleensä. Juomahalu siis lisääntyi kokonaisvaltaisesti koko päivän osalta eikä ainoastaan silloin, kun koirat joivat tuotetta veteen sekoitettuna. Myös herkkävatsaisilla koirilla tuote toimi heti alusta asti ärsyttämättä vatsaa yhtään.
Asuimme perheenä Boliviassa useita vuosia jolloin opimme tuntemaan Bolivian luontoa ja sen ravintorikkaita tuotteita. Pystymme täysin seisomaan tuotteidemme takana, sillä tiedämme tarkalleen, mistä ne tulevat ja miten luonnollisella tavalla ne kasvavat ja valmistuvat, tuoden näin parhaan tuloksen loppukäyttäjälle. Meidän Masajo Bolivia SRL toimii paikallisesti ja jatkaa sitä työtä, jota siellä itse teimme, sillä suomalaisella tarmokkuudella ja hyväntahtoisuudella, jota he oppivat meiltä aikoinaan.
Pystymme lähettämään tuotteitamme ympäri maailmaa. Toki kannattaa huomioida, että mitä kauemmas lähetämme, sen kalliimpi on lähetyskulujen perusmaksu, jonka päälle tulee kilohinnat. Tämä tarkoittaa sitä, että kannattaa aina tilata mahdollisimman paljon kerralla. Tilauksen voi tehdä sähköpostitse tai puhelimitse, jotka löytyvät yhteystiedoistamme.
4 munaa 2dl Intiaanisokeri-täysruokosokeria 1½dl vehnäjauhoa ½dl perunajauhoa 1tl leivinjauhetta
Munat ja täysruokosokeri vatkataan vaahdoksi. Kuivat aineet sekoitetaan keskenään ja lisätään joukkoon.
Taikina levitetään leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paistetaan n. 225°. 5-7min Kumotaan leivinpaperille. Levitetään päälle ohuesti hilloa ja kermavaahtoa. Kääritään paperin avulla.
½ l kuohukermaa 4 munanvalkuaista 2 dl Intiaanisokeri-täysruokosokeria 2 tl vaniljasokeria
Kerma vatkataan kuohkeaksi, lisätään 1dl täysruokosokeria vatkauksen loppuvaiheessa. Munanvalkuaiset ja 1dl täysruokosokeria vatkataan kovaksi vaahdoksi. Molemmat vaahdot sekoitetaan keskenään ja lisätään vaniljasokeri. Laitetaan pakastimeen ainakin vuorokaudeksi.
4 lasillista jauhoja spelt- tai vehnäjauhoja 2 lasillista Intiaanisokeri-täysruokosokeria 1tl leivinjauhetta 1tl soodaa
Nämä aineet sekoitetaan ja lisätään 200g sulatettua voita ja sekoitetaan murumaiseksi seokseksi. Murumassaa otetaan talteen mittana käytetty lasillinen. Loppumassaan lisätään 1-2 munaa ja lasi piimää. Taikina sekoitetaan (ei vatkata) ja levitetään uunipellille. Päälle omenalohkoja, raparperi paloja tai marjoja, + täysruokosokeria. Lopuksi lasi murumassaa. 200°/30min Katariina Valu
1 l vettä 2 dl Intiaanisokeri-täysruokosokeria 5 rkl perunajauhoja tai 1 dl maissitärkkelystä 3 omenaa
Sekoita perunajauho ja täysruokosokeri veteen. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa ja sakenee. Ota kattila heti pois levyltä. Jos käytät maissijauhoja, anna kiisselin olla levyllä n. 5min. Kuutioi omenat ja lisää kiisseliin. (Omenan asemasta voit käyttää myös herukoita tms.)
Maahantuomme ja/tai valmistamme ensiluokkaisia tuotteita sinulle, koirallesi ja hevosellesi
💚 Yhteiskunnallisesti vaikuttavaa
Masajon toiminnassa on kyse isommasta kokonaisuudesta, kuin vain täysruokosokerin ja Bolivian ruususuolan maahantuonnista, kehittämisestä ja myynnistä. Vaikutamme ennen kaikkea yhteiskunnallisesti paikan päällä raaka-aineiden syntylähteillä Boliviassa. Mitenkö? Tekemällä hyvää, parantamalla paikallisten oloja, työllistämällä ja kouluttamalla paikallisia intiaaneja, takaamalla oikeudenmukaisen korvauksen työntekijöille sekä tarjoamalla vaihtoehdon kokapensaan viljelylle.
💚 Hyvän asialla
Kaikki lähti liikkeelle auttamisesta ja jokapäiväinen toimintamme perustuu edelleen siihen, että sitä teemme työtämme täydellä sydämellä. Tuotteidemme taustalla on aito halu auttaa sekä ihmisiä että eläimiä jaksamaan paremmin ja saamaan lisää terveyttä, hyvinvointia ja luonnonmukaista energiaa jokapäiväiseen arkeen.
💚 Parasta laatua - ei enempää eikä vähempää
Andien kulttuuriperintö tarjoaa ravintorikkaan maaperän ja ammattitaidon täysruokosokerin ja ruususuolan valmistukseen. Emme tyydy yhtään vähempään, kuin parhaaseen laatuun ja sitä Boliviasta myös saadaan. Se tiedetään myös Japanin Okinawassa, jossa tuotteidemme laatu varmistetaan. Ainesosat ovat 100% luonnollisia.
Onko hevosta vaikeaa saada juomaan riittävästi? Huolettaako riittävän nestetasapainon saavuttaminen kisamatkoilla tai ihan jokapäiväisessä arjessa? Riittävä vedensaanti on hevoselle elintärkeää ja hevosen juomattomuus erityisesti kisojen kynnyksellä on monelle hevosharrastajalle tuttu haaste. Heikentynyt elektrolyytti- ja nestetasapaino näkyy mm. väsymyksenä, hitaana palautumisena, stressinä, lihaskramppeina ja pahimmillaan ähkynä tai nestehukkana.
Green Stallion© on 100% luonnollinen jaksamisjuoma hevosille. Se nostaa hevosen nestetasapainon optimaaliselle tasolle, lisää jaksamista ja hyvinvointia, vähentää lihaskramppeja, maksimoi suorituskyvyn kilpailuja varten ja auttaa palautumaan nopeammin - 100% luonnollisesti.
Miksi ja millaiselle hevoselle Green Stallion© sopii?
Vesi on hevoselle elintärkeää. Liian vähäinen vedensaanti voi johtaa kuivumiseen ja pahimmillaan hengenvaaralliseen ähkyyn. Hevonen ei kuitenkaan aina välttämättä suostu juomaan riittävästi, jonka vuoksi moni saattaakin lisätä veden joukkoon esimerkiksi siirappia tai omenamehua. Markkinoilla on myös paljon erilaisia elektrolyyttivalmisteita olemassa, mutta ymmärrämme huolen siitä, ettei hevoselle halua syöttää tai juottaa turhia lisäaineita. Siksi Green Stallion© sisältää vain kahta ainesosaa: Bolivian ravinnerikkaassa maassa kasvanutta täysruokosokeria ja Bolivian ruususuolaa.
Tuote sopii käytettäväksi ympäri vuoden ja sopii hevoselle kuin hevoselle.
Tässä muutamia kommentteja, joita olemme asiakkailtamme saaneet:
“Olen kokeillut erilaisia kotimaisia ja ulkomaisia, kalliita ja halpoja elektrolyyttivalmisteita, mutta kun siirryimme Green Stallioniin©, sitä ei tarvitse mitenkään ujuttaa hevoselle vaan hevonen syö sen automaattisesti vaikka suoraan kädestä. Palautuminen on ollut todella merkittävästi parempaa kuin muihin tuotteisiin verrattuna. Hevonen oli parempi ajamaan tarkkuuskokeissa ja kestävyys koko kisareissun ajan oli parempi. Green Stallion© on ehkä ollut suurin mullistus hevosten ruokinnassa!” - Ben Simonsén, MM-tason valjakkoajaja
“Voin suositella Green Stallionia© ihan kaikille hevosalan yrittäjille ja harrastajille! Tuote on helppo käyttää ja hevoset tykkäävät. Olemme käyttäneet tuotetta aktiivisesti 4-5 vuotta ja se on ollut myös maailmanennätykset tehneiden Massive Baben ja Golda Apachen käytössä. Kilpailupäivinä ja -matkoilla on tärkeää vaikuttaa siihen, että hevonen juo tarpeeksi ja saa kaiken tarvittavan nesteen. Tässä Green Stallionilla© on iso rooli ja se vaikuttaa paitsi matkustamiseen ja kilpailusuoritukseen, ennen kaikkea parempaan palautumiseen. Myös koko tallilla kesäkaudella ja kuumaan aikaan tuotteista ollut huomattava etu. Green Stallion© auttaa positiivisesti moneen asiaan!” - Juho Ihamuotila, ravivalmentaja ja maatalousyrittäjä
Unohda siis lisäaineilla kyllästetyt valmisteet, melassi, stressi ja pelko siitä, johtaako liian vähäinen juominen ähkyyn. Luonnollinen, vatsaystävällinen ja hyvänmakuinen Green Stallion© on tuote, jota hevosesi rakastaa. Elinvoimaa ja energiaa hevosellesi – 100% luonnollisesti.

Miksi Masajo?
🌱 Puhtaasti luonnollinen
Moni voi sanoa olevansa luonnonmukainen, mutta Masajon tuotteet ovat luomumpaa, kuin luomu. Miksikö? Koska Bolivian ravinnerikkaasta maaperästä saadaan paikallisten osaamisen ja Okinawalaisten asiantuntemuksen myötä kaikista puhtainta ja luonnonmukaisinta täysruokosokeria ja Bolivian ruususuolaa.
💚 Puhtaasti sydämellinen
Se, mikä muualta otetaan, annetaan kymmenkertaisesti takaisin. Hyvän tekeminen ja muiden auttaminen on Masajon sydän ja kaiken toimintamme ytimessä. Jaamme eteenpäin hyvää tuotteidemme kautta niin ihmisten kuin eläintenkin hyvinvoinnin tueksi, mutta ennen kaikkea tuemme paikallista elämää Boliviassa tekemällä hyvää.
✅ Puhtaasti yksinkertainen
Kaksi ainesosaa, eipä siihen muuta tarvita. Meidän mielestämme tuotteet ovat parhaimmillaan juuri sellaisenaan, kuin ne ovat - ilman lisäaineita ja keinotekoisia ainesosia. Sen lisäksi niiden käyttö on valmiiden mittasuhteiden ansioista helppoa jokaiselle. Ja mikä tärkeintä - maku on yksinkertaisesti herkullinen.
