Masajo Logo

Masajon Verkkokauppa

Verkkokauppa

Toimituskulut (Yli 60 € tilaukset veloituksetta), ulkomaan toimituskulut, jne


- Lähetämme yli 60 € ostokset lähipostiisi veloituksetta (vain suomeen). - Pienemmissä määrissä toimituskulut alkaen 5,60 euroa. - Toimituskulut ulkomaille alkaen 7 euroa riippuen mm. maan etäisyydestä.
Maksutavat (verkkopankki, luottokortti, OP lasku, Pivo, MobilePay)

Näin toimimme - Perheyritys jo vuodesta 2000


Maahantuomme ja/tai valmistamme ensiluokkaisia tuotteita sinulle, koirallesi ja hevosellesi
💚 Yhteiskunnallisesti vaikuttavaa Masajon toiminnassa on kyse isommasta kokonaisuudesta, kuin vain täysruokosokerin ja Bolivian ruususuolan maahantuonnista, kehittämisestä ja myynnistä. Vaikutamme ennen kaikkea yhteiskunnallisesti paikan päällä raaka-aineiden syntylähteillä Boliviassa. Mitenkö? Tekemällä hyvää, parantamalla paikallisten oloja, työllistämällä ja kouluttamalla paikallisia intiaaneja, takaamalla oikeudenmukaisen korvauksen työntekijöille sekä tarjoamalla vaihtoehdon kokapensaan viljelylle. 💚 Hyvän asialla Kaikki lähti liikkeelle auttamisesta ja jokapäiväinen toimintamme perustuu edelleen siihen, että sitä teemme työtämme täydellä sydämellä. Tuotteidemme taustalla on aito halu auttaa sekä ihmisiä että eläimiä jaksamaan paremmin ja saamaan lisää terveyttä, hyvinvointia ja luonnonmukaista energiaa jokapäiväiseen arkeen. 💚 Parasta laatua - ei enempää eikä vähempää Andien kulttuuriperintö tarjoaa ravintorikkaan maaperän ja ammattitaidon täysruokosokerin ja ruususuolan valmistukseen. Emme tyydy yhtään vähempään, kuin parhaaseen laatuun ja sitä Boliviasta myös saadaan. Se tiedetään myös Japanin Okinawassa, jossa tuotteidemme laatu varmistetaan. Ainesosat ovat 100% luonnollisia.
Ota yhteyttä - Tilauksia voi tehdä myös puhelimitse ja sähköpostilla


Masajo Oy - Perheyritys jo vuodesta 2000 Lahnuksentie 22 01840 Klaukkala 09-27691050 asiakaspalvelu@masajo.fi Tilauksen voi tehdä myös sähköpostilla tai puhelimitse

iloisia lapsia Boliviassa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

KIITOS VIESTISTÄNNE!

Miksi Masajo?

🌱 Puhtaasti luonnollinen

Moni voi sanoa olevansa luonnonmukainen, mutta Masajon tuotteet ovat luomumpaa, kuin luomu. Miksikö? Koska Bolivian ravinnerikkaasta maaperästä saadaan paikallisten osaamisen ja Okinawalaisten asiantuntemuksen myötä kaikista puhtainta ja luonnonmukaisinta täysruokosokeria ja Bolivian ruususuolaa.

💚 Puhtaasti sydämellinen

Se, mikä muualta otetaan, annetaan kymmenkertaisesti takaisin. Hyvän tekeminen ja muiden auttaminen on Masajon sydän ja kaiken toimintamme ytimessä. Jaamme eteenpäin hyvää tuotteidemme kautta niin ihmisten kuin eläintenkin hyvinvoinnin tueksi, mutta ennen kaikkea tuemme paikallista elämää Boliviassa tekemällä hyvää.

Puhtaasti yksinkertainen

Kaksi ainesosaa, eipä siihen muuta tarvita. Meidän mielestämme tuotteet ovat parhaimmillaan juuri sellaisenaan, kuin ne ovat - ilman lisäaineita ja keinotekoisia ainesosia. Sen lisäksi niiden käyttö on valmiiden mittasuhteiden ansioista helppoa jokaiselle. Ja mikä tärkeintä - maku on yksinkertaisesti herkullinen.
 

Ravinnerikkaassa maassa kasvatettu 100% luonnollinen

Bolivian Intiaanisokeri ja Bolivian Ruususuola ovat erinomainen valinta jokapäiväiseen ruuanlaittoon ja leivontaan.

Intiaanisokeri ruususuola maca

Puhtainta energiaa parhaille eläinystävillesi. Hevosten Green Stallion ja koirien Green Canion luonnon elektrolyytit tuovat lisää energiaa ja parempaa palautumista - 100% luonnollisesti.

Green Stallion Green Canine

Huippu-urheilijoidenkin suosimat Masajon urheilutuotteet antavat luonnollista energiaa ennen fyysistä suoritusta, suorituksen aikana ja sen jälkeen palautumiseen.

Jaksamisjuoma