top of page
Masajo Logo
iloisia lapsia Boliviassa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

KIITOS VIESTISTÄNNE!

Miksi Masajo?

🌱 Puhtaasti luonnollinen

Moni voi sanoa olevansa luonnonmukainen, mutta Masajon tuotteet ovat luomumpaa, kuin luomu. Miksikö? Koska Bolivian ravinnerikkaasta maaperästä saadaan paikallisten osaamisen ja Okinawalaisten asiantuntemuksen myötä kaikista puhtainta ja luonnonmukaisinta täysruokosokeria ja Bolivian ruususuolaa.

💚 Puhtaasti sydämellinen

Se, mikä muualta otetaan, annetaan kymmenkertaisesti takaisin. Hyvän tekeminen ja muiden auttaminen on Masajon sydän ja kaiken toimintamme ytimessä. Jaamme eteenpäin hyvää tuotteidemme kautta niin ihmisten kuin eläintenkin hyvinvoinnin tueksi, mutta ennen kaikkea tuemme paikallista elämää Boliviassa tekemällä hyvää.

Puhtaasti yksinkertainen

Kaksi ainesosaa, eipä siihen muuta tarvita. Meidän mielestämme tuotteet ovat parhaimmillaan juuri sellaisenaan, kuin ne ovat - ilman lisäaineita ja keinotekoisia ainesosia. Sen lisäksi niiden käyttö on valmiiden mittasuhteiden ansioista helppoa jokaiselle. Ja mikä tärkeintä - maku on yksinkertaisesti herkullinen.
 

Ravinnerikkaassa maassa kasvatettu 100% luonnollinen

Bolivian Intiaanisokeri ja Bolivian Ruususuola ovat erinomainen valinta jokapäiväiseen ruuanlaittoon ja leivontaan.

Intiaanisokeri ruususuola maca

Puhtainta energiaa parhaille eläinystävillesi. Hevosten Green Stallion ja koirien Green Canion luonnon elektrolyytit tuovat lisää energiaa ja parempaa palautumista - 100% luonnollisesti.

Green Stallion Green Canine

Huippu-urheilijoidenkin suosimat Masajon urheilutuotteet antavat luonnollista energiaa ennen fyysistä suoritusta, suorituksen aikana ja sen jälkeen palautumiseen.

Jaksamisjuoma
bottom of page