top of page
Masajo pure for animals logo

Green Canine testissä

Päivitetty: 4. kesäk. 2021

Lue lisää: www.greencanine.fi


Masajo Oy:n kehittämä Green Canine on luonnollinen elektrolyyttijuoma koirille. Se sisältää aminohappoja sekä kivennäis- ja hivenaineita parantamaan nesteytystä sekä lisäämään suorituskykyä, jaksamista ja palautumista.


Green Canine koiratuote testattiin

Tuote testattiin Testing Labissa (testinglab.fi) 25 testaajan puolueettomalla testiryhmällä 1-1,5 kuukauden ajan joulu- ja tammikuussa 2021.

Tuote oli testikäytössä 25 asiakkaalla sekä yhteensä 42 koiralla seuraavasti:

  • maastojuoksu/kilpailu/vetourheilu (10 koiraa)

  • metsästys (17 koiraa)

  • agility (7 koiraa)

  • muu koirakäyttö (8 koiraa)

Koirien testiryhmässä oli mukana mm. maastojuoksun Euroopan mestari sekä huipputasolle tähtääviä veto-/valjakkokoiria, joille suorituskyvyn mittaaminen on tärkeää ja normaalia.


Tulokset


80 % testaajista suosittelee tuotetta kaverille. 64 % testaajista olivat tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä suorituskyvyn parantumiseen. 68 % testaajista olivat tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä tuotteen käytön vaikutuksesta palautumiseen. Testaajat kokivat että tuote lisää koiran energisyyttä ja juoma halua, sekä maistuu koirasta hyvälle ja on vatsaystävällinen.


Suorituskyky


Koirat olivat normaalia touhukkaampia ja energisempiä ja niillä oli virtaa normaalia enemmän. Tehotreeneihin tuote auttoi hyvin ja vaikutuksen huomasi sitä paremmin mitä kauemman tuotetta oli ehtinyt käyttää. Tuotteen käytön myötä koirat myös söivät ja joivat normaalia paremmin. (Osalla koirista ei ollut kova liikkumis-/treenikausi menossa, joten se hieman rajoitti suorituskyvyn ja palautumisen arvioimista.)


Green Canine hyödyt koiralle

Jaksaminen


Yleisesti koirat jaksoivat paremmin juodessaan Green Canine juomaa. Energisyys lisääntyi agilityssä ja koirat jaksoivat enemmän toistoja ilman että suorituksen vauhti hiipuu. Erityisesti vanhemmilla koirilla ero oli huomattava. Koirat jaksoivat juosta maastossa paremmin koko päivän kun käyttivät tuotetta.


Palautuminen


68 % testaajista olivat tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä tuotteen käytön vaikutuksesta koiran palautumiseen. Koirat jaksoivat normaalia paremmin kaksi peräkkäistä pitkää ajopäivää eli tuotteen avulla koirien palautuminen tehostui. Testaajan kommentti: ”Koira jaksoi hyvin heti seuraavana päivänä uudestaan kovatempoisella pyörälenkillä”.


Tarkkaavaisuus / skarppaavaisuus


Koirat olivat kotioloissa normaalia tarkkaavaisempia ja seurasivat esim. perheenjäsenten tekemisiä ja olivat aina valmiina tekemään jotain, sillä nousivat itse ylös. Koirien mieliala oli tuotetta käytettäessä positiivisen odottava. Koirat olivat ”teräviä” ja erityisesti vanhemmat koirat olivat normaalia skarpimpia.


koira juoksee lumihangessa

Nesteytys


Tuote oli maistuva koirille. Osa koirista nautti tuotteen veteen sekoitettuna ja osa muuhun ruokaan sekoitettuna. Yksi testaaja totesi, että vetokoirille tuote täytyi sekoittaa lihaliemeen. Koirat, jotka olivat normaalisti huonoja juomaan joivat mielellään vettä, johon tuotetta oli sekoitettu. Koirat joivat selvästi halukkaammin ja enemmän kuin yleensä. Juomahalu siis lisääntyi kokonaisvaltaisesti koko päivän osalta eikä ainoastaan silloin, kun koirat joivat tuotetta veteen sekoitettuna. Myös herkkävatsaisilla koirilla tuote toimi heti alusta asti ärsyttämättä vatsaa yhtään.


Koirien verensokerin mittaus


Verensokerin mittauksia tehtiin 10 kappaletta jokaiselle verensokerin mittaukseen valikoidulle eläimelle. Verensokerin mittauksissa käytettiin Wellion Vet Gluco Calea -verensokerimittaria, jossa oli omat mittaussirut koirille ja hevosille sekä Wellion Vet Gluco Calea -testiliuskoja. Verensokeri mitattiin ennen tuotteen käyttöä ja 30 minuuttia tuotteen käytön jälkeen, jolloin verensokeri on korkeimmillaan. Lisäksi testaajat kirjasivat ylös tuotteen annosmäärän sekä mahdollisen muun ravinnon ja liikunnan mittausten välissä. Jos yksittäiset tulokset vaikuttivat epäluotettavilta, niin ne jätettiin huomiomatta. Esimerkiksi, jos jälkimmäisen mittauksen verensokeri oli selvästi laskenut mitatusta verensokerin alkuarvosta ennen tuotteen käyttöä.

Testiliuskojen ilmoittamat verensokerin raja-arvot ovat koiralle 5,4-8,7 mmol/L. Verensokerin maksimiarvo ei noussut viitearvon (8,7 mmol/L) yläpuolelle yhdelläkään koiralla. Verensokeri nousi koirilla keskiarvolta 1,4 mmol/L.


Alla olevassa taulukossa on nähtävissä talven testijakson aikana tehdyt mittaukset. Testit jatkuvat ja saamme lisää tuloksia kesällä, koska silloin on helpompi mitata verensokeria.


verensokeriarvot
Verensokeriarvot pysyivät turvallisesti viitearvon alapuolella (8,7 mmol/L)

Testaa siis ihmeessä Green Canine valmistetta koirille parantaaksesi koirasi suorituskykyä tai vaikka vain hemmotellaksesi koiraasi. Tuote on myös hyvän makuinen ja koiran vatsa kiittää sinua siitä.


Vieraile Green Canine koiratuotteen virallisella nettisivulla: www.greencanine.fi

257 katselukertaa0 kommenttia

Comentarios


bottom of page