top of page
Masajo pure for animals logo
  • Writer's pictureTuotantoa

Green Stallion - luonnollinen ratkaisu hevosen nestetasapainon ylläpitämiseen

Tutustu luonnolliseen ja tehokkaaseen tapaan tukea hevosesi nestetasapainoa ja jaksamista


Green Stallion -luonnon elektrolyytti toimii niin kesällä kuin talvellakin.


Hevosen nestetasapainon ylläpitäminen on tärkeää hevosen hyvinvoinnin kannalta. Liian vähäinen vedensaanti voi johtaa kuivumiseen ja pahimmillaan hengenvaaralliseen ähkyyn. Moni saattaakin lisätä veden joukkoon esimerkiksi siirappia/melassia tai käyttää elektrolyyttivalmisteita saadakseen hevosen juomaan tarpeeksi. Mutta onko turvallinen ja luonnollinen vaihtoehto olemassa?


Green Stallion autta hevosta juomaan enemmän vettä
"Näin Green Stallion auttaa hevostasi saamaan tarvitsemansa veden"

Vältä hevosesi juomattomuus: Green Stallion tarjoaa ratkaisun


Green Stallion on ratkaisu tähän ongelmaan. Se on 100% luonnollinen jaksamisjuoma hevosille, joka nostaa hevosen nestetasapainon optimaaliselle tasolle lisäten jaksamista ja hyvinvointia. Se vähentää lihaskramppeja, maksimoi suorituskyvyn kilpailuja varten ja auttaa palautumaan nopeammin. Green Stallion sisältää aminohappoja, kivennäis- ja hivenaineita ja se on turvallinen ja vatsaystävällinen vaihtoehto hevosellesi. Asiakkaamme ovat antaneet meille paljon kehuja Green Stallionista.


Ben Simonsén, MM-tason valjakkoajaja, kertoo: 'Olen kokeillut erilaisia kotimaisia ja ulkomaisia, kalliita ja halpoja elektrolyyttivalmisteita, mutta kun siirryimme Green Stallioniin, sitä ei tarvitse mitenkään ujuttaa hevoselle vaan hevonen syö sen automaattisesti vaikka suoraan kädestä. Palautuminen on ollut todella merkittävästi parempaa kuin muihin tuotteisiin verrattuna. Hevonen oli parempi ajamaan tarkkuuskokeissa ja kestävyys koko kisareissun ajan oli parempi. Green Stallion on ehkä ollut suurin mullistus hevosten ruokinnassa!'.


"Green Stallion - helppokäyttöinen ja tehokas tapa tukea hevosesi suoritusta ja palautumista"


Green Stallion saa hevosen juomaan jopa kisoissa tai matkoilla, jolloin harvoin juottaminen onnistuu. Se on helppo käyttää ja parantaa hevosesi suoritusta ja palautumista antaen energiaa pitkäksi aikaa. Lihakset toimivat optimaalisesti ja nestetasapaino on balanssissa. Green Stallion sopii käytettäväksi ympäri vuoden ja sopii hevoselle kuin hevoselle.

Green Stallionilla on hyvä hinta-laatusuhde ja se on helppo ja nopea toimittaa. Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa, joten voit olla varma siitä, että se on laadukasta ja turvallista käyttää hevosellesi. Anna hevosellesi parasta - valitse Green Stallion.

"Green Stallion - kokeile ja huomaa ero hevosesi suorituksessa ja palautumisessa"

Jos sinulla on ongelmia hevosesi vedensaannin kanssa tai haluat tukea hevosesi jaksamista ja suorituskykyä, kokeile Green Stallion -luonnon elektrolyyttiä. Olemme varmoja, että hevosesi rakastaa sitä ja sinäkin huomaat eron hevosesi suorituksessa ja palautumisessa."


"Älä enää huolehdi hevosesi nestetasapainon ylläpitämisestä tai juomattomuudesta. Green Stallion tarjoaa luonnollisen ja tehokkaan ratkaisun, jota hevosesi varmasti rakastaa. Kokeile ja huomaa ero hevosesi suorituksessa ja palautumisessa. Tilaa Green Stallion nyt ja anna hevosellesi parasta."
21 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page