top of page
Masajo pure for animals logo

Koirien nesteytys ja palautuminen

Päivitetty: 4. kesäk. 2021


Green Canine koiratuotteet tyytyväiset käyttäjät

Koirien nesteytys ja palautuminen


Yhä useampi koira harrastaa urheilua, metsästystä tai kisailua. Koiran hyvinvointiin tulee aina kiinnittää aina huomiota, mutta erityistä huomiota tarvitsee koira jota rasitetaan urheoilulla. Siitä seuraa ongelmia jos koiran ruokinta ja nesteytys ei vastaa rasituksen määrää. Urheilukoirilla on suurempi energiantarve kuin normaali arkea elävillä koirilla.


Koirien urheilu jaetaan kahteen eri luokkaan. Kestävyysharjoittelu perustuu enimmäkseen aerobiseen aineenvaihduntaan jossa rasvaa käytetään ensimmäisenä energian lähteenä. Siinä on tunnusomaista pitkät harjoitus vaiheet eri rasitus tasoilla. Esimerkkejä kestävyysharjoittelusta on valjakko, juoksu sekä metsästys. Lyhyet, voimakkaammat harjoitukset (sprintti, agility, koirafrisbee) ovat anaerobista liikuntaa ja hiilihydraatteja käytetään ensimmäisenä aineenvaihdunnassa. Elektrolyyttitasapaino ja metabolinen stressi saattavat vaikuttaa suorituskykyyn ja terveyteen, koska jotkut kivennäisaineet saattavat vähentyä liikunnassa. Voit huolehtia elektrolyyttitasapainosta lisäämällä koiran ruokaan koirille kehitettyä Green Canine luonnon elektrolyyttiä.


Koirien nestetasapainosta on todella tärkeä huolehtia, erityisesti kuumina päivinä. Koiraa kannattaa tarkkailla kunnolla kisa-, treeni tai metsästys päivinä. Liikunta lisää veden tarvetta jopa nelinkertaisesti. Yksi ensimmäisistä oireista nestehukassa on janon tunteen katoaminen. Seuraavat oireet voivat olla limakalvojen kuivuminen ja tumman keltainen virtsa. 1% nestehukka heikentää koiran suoritusta, ja 2-3% nestehukka voi aiheuttaa koiralle huonovointisuutta ja voimattomuutta. Huomaat koirastasi nestehukan esimerkiksi nostamalla koiran ihoa. Se palautuu huonosti kun koiralla on nestevajaus. Nestehukka voi aiheuttaa


myös lämmönsäätelyn ongelmia, jonka oireena ovat tiheä hengitys, nopea pulssi, kuolaaminen ja limakalvojen värin muuttuminen sinertäväksi tai kirkkaan punaiseksi.


Green Canine koirien luontainen elektrolyyttivalmiste


Ihmisten elektrolyytit ovat sinulle varmasti tuttu käsite, mutta tiesitkö että Masajo Oy on kehittänyt koirille oman valmisteen? Olemme saaneet todella hyvää palautetta ensimmäisestä tuotteestamme heppojen omistajilta, joten päätimme kehitellä koirille vastaavan tuotteen.


Green Canine auttaa koiria metsästämään, urheilemaan ja palautumaan. Se antaa koirille energiaa ja tukee kilpailu tilanteissa. Olemme testanneet koirien elektrolyytti valmistetta 10 vuotta ja olemme lähettäneet ensimmäiset näytepaketit koirien omistajille ja olen laittanut tähän yhden palautteen jonka saimme iloiselta asiakkaalta. Muita palautteita julkaistaan myöhemmin.“Ollaan käytetty tuotetta enimmäkseen meidän vanhalla koiralla. Hän menee helposti

jumiin pitkien lenkkien ja treenien jälkeen. Nyt kun on treenattu ja lenkkeilty enemmän, seuraavana aamuna pappakoira ei ole ollut yhtään jumissa! Kun yleensä on saattanut parikin päivää olla ihan väsynyt ja halunnut vaan levätä. Nyt virtaa on riittänyt paljon enemmän ja nukkuu yönsä paljon levollisemmin.


Hänen pikkuveli on myös viikonloppuna testannut tuotetta ja maistuu myös hänelle vaikka on todella nirso muuten. Hänenkin kohdalla jaksaminen näkyi positiivisena vaikutuksena treenatessa MEJÄ.


Pappa koiralle ei ole oikein toimivia nivelravinteita löytynyt kun tuppaavat närästämään. Huomaan, että palautuminen on nyt nopeampaa ja satunnainen ontuminen liiallisen rasituksen jälkeen on huomattavasti vähentynyt!


Paljon kiitoksia Green Canine ❤️”


T. Jami ja Jymy


Lue lisää www.greencanine.fi


854 katselukertaa0 kommenttia

Comentários


bottom of page